Nejnovější recenze ze sekce Přehazovačky na kolo
Rychlé dodání, přesný popis
Funguje jak má, nicméně působí křehkým dojmem, není to žádný masivní kov, jen natvarovaný plech pokrytý plastem. Takže nepředpokládám, že by to mělo vydržet nějaké extra náročné zacházení.
- Spolehlivá a přesná přehazka
- Váha
Dobra cena poměr výkon
- Kvalita SRAM, Snadné řazení. Rychlejší a spolehlivější než Shimano Altus
- Nepoužitelný návod k použití
V balení není návod k použití, což se sice dnes stává standardem ale dle starého papírového se dalo SRAM v pohodě vyměnit a seřídit. Teď mají SRAM na stránkách návody nejednoznačné, a s mixem informací pro několik typů. Obrázky nejasné, chybí rozkreslení komponent a názvy na které jsou pak odkazy v návodu. Vyměněno a seřízeno jen díky pomoci různých videí z Youtube.
SRAM již mám prověřený a po srovnání s přehazkou Shimano která byla na kole od novoty je SRAM prostě držák a spolehlivá jistota. Není tolik náchylný na zanesení.
- Za 259 korun skvělá volba
- Šrouby jsou natřeny šedou barvou (proč??)
Funguje bez problémů
- lepší jak ty "papírové"čínské šmejdy
Jede :-)
Jedna z mála přehazovaček ,ne-li jediná, pro velký rozsah zubů na 1x11. 11-51 zvládá bez problémů a asi by zvládla i větší rozdíl. Spokojenost
Co jsem chtěl, to jsem dostal. Funguje a jednoduše se nastavuje.
- Přesné řazení
Shimano DEORE RD-M6000- uvedenou přehazovačku používám již dlouhou dobu a ve spojení s komponenty Shimano Deore funguje 100% a ještě nikdy nezklamala. Jsem s tímto produktem velice spokojený.
- výborný poměr kvality a ceny
- dobře řadí i pod tahem
- Funguje bez problémů
- Funguje bez problémů
- Kvalita za dobrou cenu.
GX Eagle AXS Upgrade Kit
Přidáno: 23. července 2023
(naposledy upraveno 23. července 2023)
Zakoupeno v kupkolo.cz
Řadí perfektně i s kazetou shimano
spokojen
Zakoupil jsem s kazetou, řetězem a řazením Shimano XT. Řazení přesné, ostřejší zvuk než u Shram. Chvíli mi trvalo, než jsem vyladil délku řetězu (původně 10sp.), ale nyní šlape jako hodinky. V objednávce už je přesmykač XT.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »