Nejnovější recenze ze sekce Přehazovačky na kolo
- Kvalitní výrobek. Dobře řadí!
Vše super,přehazovačka na jedničku
Výborný produkt,vydržel mi na kole 12 let.Pouze došlo k stáří a únavě materiálu.Mohu pouze doporučit.
- ulomila se při jízdě když se mi do kola zamotala ostružina
- starší model kvalita cena
kvalita ,perfektně šlape
Tento měnič jsem začal používat v srpnu 2008 výhradně na silničním kole (i v zimě). Do února 2021 jsem najel 100.000 km a měnič je stále plně funkční, pouze jsem v r. 2019 musel koupit nová ozubená kolečka do kladky. Řetěz mi ale už skoro prošoupal distanční plech v kladce, takže letos měnič vyřadím z provozu a namontuji nový. Celkově mohu s klidným svědomím uvést, že daný produkt je vysoce kvalitní a i s jinými výrobky zn. SHIMANO mám velmi dobré zkušenosti.
zatím neprojeto, na stojanu vše OK
- bytelná
- pěkná
- řadí pěkně, přesně a celkem rychle
- váha
- chybí rektifikace bowdenu
- max. 42 zubů
Podle tovární specifikace je maximální počet zubů 42, ale měla by fungovat i na 46 zubů. Vyzkouším a uvidíme.
- poměr cena / kvalita
- Dobrý poměr cena/výkon.
- Snadná instalace a nastavení.
- Oproti GX těžší cca o 40g a použité jiné materiálové složení.
- Nemám srovnání s vyššími řadami, ale řadí vcelku rychle a bez problémů.
- Žádné bovdeny a kabely.
- Dobře chodí a krásné prehazuje
- Řadí přesně
- Lze použít na 52z kazetu
- Pevnější vodítko oproti typu NX
- V balení pomůcka pro jednoduché nastavení
- Je v pěkném balení
SRAM GX je o mnohen lepší než typ NX, zdá se robustnější a přesněji řadí. Na netu výrobce je k dispozici podrobný manuál pro instalaci a nastavení přehazovačky.
- funguje
- co chcete hodnotit na dokolalosti...???
- Silná pružina. Střední vodítko
- VELICE těžký šaltr. Téměř celé tělo hazky je z tlusté oceli.
- Rezne.
- Do té velké kladky se chytá marast.
Podprůměrný měnič. Kdekteré Tourney má lepší parametry.
- Nejuniverzálnější měnič s nejlepším poměrem ceny a výkonu. Perfektní odolnost i vůči korozi. Mám jej na všech třech kolech a jezdím jaro-léto-podzim-zima, allseasons. Poprvé jsem kupoval v česku, ale z činy za 180 korun se vyplatí víc.S nástavcem háku patky jej lze použít i pro kazetu se 40 zuby.
- Rez se při pravidelném ježdění objeví, té se nevyhnete. Ale stačí kolo pravidelně mazat, prostříknout tu a tam wédéčkem a je pokoj.
Nejlepší co můžete koupit. Ostatní shadow-type kraviny jsou dražší a choulostivější na zacházení. Tohle je jednička v sortimentu. Snad ho nevyřadí.
- Mám ji jako náhradu za NX Eagle. Funguje o 100% líp.
funguje
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »