Nejnovější recenze ze sekce Přehazovačky na kolo
- alternativa za dražší SLX
Koupil jsem jako náhradu za SLX, kterou jsem v lese ohnul o šutr a srovnat už to nešlo. Protože hrozí, že ještě pár zásahů dostane, dal jsem na tip od zkušeného kolegy a pořídil levnější variantu v podobě Deore. Mohu jen potvrdit: funguje úplně stejně dobře jako původní SLX, přitom je levnější. Bude sice o pár gramů těžší, to mě ale pro mé hobby-enduro výlety naprosto netíží :) Spokojenost!
doporučení
DI2 je klasa
Žial nefunguje mi na 9speed kazetu 13-28z hoci podľa špecifikácie by mal . Bol menený za xenon 9 ale s kazetou 13-23z ale ide o starší bicykel FONDRIEST MENDEL s ocelovou patkou ktorá je súčasťou rámu tak možno je problém tam.
Klasika od Shimano.
- Jako jediná obslouží kazetu 42z
- Řadí vážně rychle a velice přesně.
- Spojka, která v terénu snižuje pohyblivost raménka a tím i skákání řetězu.
- Materiál
- Vzhled
- Funkční Páčky
- Velice slušná kvalita
Vybral jsem blbě osazení bez patky, ale na dětské kolo jsem to nějak napasoval. Bohužel moje chyba a ne obchodu.
Jinak spokojenost.
- Zatím jen 15000 km, takže brzy na hodnocení
Skvělá přehazovačka, na systém 3x9 s kazetou 11-36 sedí
Přesnost
- snazsi nastaveni nez u eagla diky integrovane rysce
- koupeno jako rezerva
- dobrý poměr cena/výkon
- výborná zkušenost se zatím používaným tím samým výrobkem
- zatím nic
Již pět let plní na krosovém kole tento model práci tak jak má. Jelikož pro deseti kolečko za chvíli přehazovačky nebudou asi normálně k dostání, koupena rezerva i pro případ zničení při havárii.
- Shimano kvalita
OK
Povedlo se mi přehazovačku poškodit a protože jsem s ní byl spokojen, tak ji beru znovu.
- dobré zpracování
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »